24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αδυνατούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ οι Έλληνες προπονητές

Μπορεί η ομοσπονδία του Ισραήλ να ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 21 Ιουνίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα θέματα έχουν διευθετηθεί με τους Έλληνες προπονητές να αδυνατούν να ταξιδέψουν σύντομα λόγω των ακυρώσεων των πτήσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο με αρκετούς προπονητές ν να δουλεύουν εκεί αλλά η πανδημία έχει προκαλέσει μείζον θέμα με τις πτήσεις των αεροπλάνων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιστρέψουν σύντομα στη βάση τους.

Σύμφωνα με το "sports.walla.co.il" εκτός από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο οποίος παρέμεινε στο Τελ Αβίβ, οι υπόλοιποι Έλληνες προπονητές που επέστρεψαν δίπλα στις οικογένειές τους όπως ο Γιάννης Καστρίτης (Χάποελ Τελ Αβίβ), ο Στέφανος Δέδας (Χάποελ Χολόν) κι ο Βασίλης Γεραγωτέλης (συνεργάτης του Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ) πρέπει να βρίσκονται στη θέση τους μέχρι την 1η Ιουνίου ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία με τις ομάδες τους.

Οι ματαιώσεις των απευθείας πτήσεων από την Ελλάδα στο Ισραήλ εμποδίζουν τους κόουτς να ταξιδέψουν έγκαιρα και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει κάποια λύση με τις ομάδες τους. Οποιαδήποτε άλλη πτήση που έχει κι άλλους σταθμούς ανάμεσα χαρακτηρίζεται αρκετά παρακινδυνευμένο ενώ είναι και αρκετά ακριβό το εισιτήριο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φαντάζει δύσκολη την επιστροφή τους μέχρι το τέλος του μήνα όπου θα περιμένουν να υπάρξει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις κυβερνήσεις των δύο χωρών για την έναρξη των πτήσεων, ενώ με βάση την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών θεωρεί αδύνατο να προλάβουν την προετοιμασία των ομάδων αλλά θα βρίσκονται στην έναρξη του πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ