28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Αδειάζουν «χώρο» για τον Ίρβινγκ οι Νετς

Οι Μπρούκλιν Νετς θέλουν να ανέβουν αγωνιστικά και για να το καταφέρουν θα πρέπει να ολοκληρώσουν δύο κινήσεις που απαιτούν χρήματα, άρα και «χώρο» στο salary cap τους.

Οι Νεοϋορκέζοι έχουν ως πρώτο στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του Ντι Άντζελο Ράσελ. Ο 23χρονος γκαρντ γίνεται το καλοκαίρι restricted free agent και για να τον «κρατήσουν» θα του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο, αλλά και έναν ακόμα «δυνατό» συμπαίκτη. Ο λόγος για τον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος είναι ο διακαής πόθος τους και, μάλιστα, ελευθέρωσαν ήδη «χώρο» στο salary cap τους, ώστε να «χωρέσουν» και τα δύο συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, συμφώνησαν να παραχωρήσουν στους Ατλάντα Χοκς τον Άλεν Κραμπ και μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου για το 2020, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον «οικονομικό» Τορίν Πρινς. Έτσι, έχουν πλέον επιπλέον 18 εκατ. δολάρια διαθέσιμα, με το συνολικό ποσό που θα μπορούν να προσφέρουν στον 27χρονο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς να ανέρχεται στα 46 εκατ. δολάρια. Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα, σύμφωνα με το ESPN, εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στους Νετς, εξάλλου μεγάλωσε στο Ουέστ Όραντζ του Μπρούκλιν. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του, πάντως, φέρεται να έχουν εκδηλώσει και οι Λος Άντζελες Λέικερς και Νιου Γιορκ Νικς, ενώ δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες η προοπτική να παραμείνει στους «Κέλτες». Άλλα αμερικανικά δημοσιεύματα τον θέλουν ήδη «κλεισμένο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ