20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγωνία μέχρι τη Δευτέρα

Αν υπήρχε τρόπος να μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία των εξετάσεων του Φιλ Γκος, θα το έκαναν στον ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Αμερικανού στο δεξί γόνατο στη διάρκεια του πρώτου φιλικού αγώνα με την Μπαχτσέσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, έχει δημιουργήσει αγωνία η οποία πιθανότατα θα διατηρηθεί μέχρι τη Δευτέρα όταν και πιθανότατα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Αυτό γιατί είναι λίγες οι πιθανότητες να το κάνει αύριο στην Πόλη.

 


Μπροστά στο πρόβλημα του ηγέτη της ομάδας, όλοι πέρασαν σε δεύτερη μοίρα το ίδιο το παιχνίδι. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη: “Αυτό είναι το πλέον σημαντικό, πέρα από το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχουμε όλοι την υγεία μας και να είμαστε καλά. Ο Γκος έχει έναν τραυματισμό  που δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι σοβαρός ή όχι και αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει να δούμε τα δεδομένα του τραυματισμού και είναι αλήθεια ότι η σκέψη μας αυτή την στιγμή πέρα από τον αγώνα, είναι και με τον Φιλ”.

 


Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου είπε και για το ματς με την Μπαχτσέσεχίρ: “Για μένα αυτά τα φιλικά με την Bahcesehir στην Κωνσταντινούπολη είναι ένα είδος προσαρμογής που πρέπει να κάνουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ταξιδέψαμε και παίξαμε αγώνα την ίδια μέρα και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε. Αγωνιστικά δεν ανταποκριθήκαμε στον μέγιστο βαθμό, αλλά σίγουρα είδαμε πράγματα που θα πρέπει να διορθωθούν. Έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα που πρέπει να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες που δεν εφαρμόζονται με τον τρόπο που θέλουμε, αλλά σίγουρα το επίπεδο ετοιμότητας μας δεν ήταν αυτό που επιθυμούμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ