26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγραβάνης: «Είχα τεράστιο κίνητρο»

Στο κίνητρο του ίδιου και τη συνολική διάθεση που έδειξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια στα Δύο Αοράκια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Ευρωλίγκα, με τον 22άχρονο φόργουορντ να αντλεί περίσσια διάθεση από τη μη συμμετοχή του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη Stoiximan.gr Basket League, καθώς και τον τραυματισμό του Κιμ Τιλί, που χρειάστηκε να καλύψει. Όπως τόνισε στην κάμερα της Nova: «Όταν δεν παίζω σε ένα τέτοιο ματς, πραγματικά σου δίνει τρομερό κίνητρο για το επόμενο, ειδικά σήμερα (12/10) με τον τραυματισμό του Κιμ. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Είχα τεράστιο κίνητρο, προσπάθησα να το δείξω στο παρκέ. Απλώς κάναμε την πρώτη νίκη μας και συνεχίζουμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολους πόντους από τα ριμπάουντ. Είχαμε στόχο σε αυτό το ματς να έχουμε διάθεση. Τα δεκαέξι επιθετικά ριμπάουντ είναι μεγάλο νούμερο. Είχαμε διάθεση».

Σε ερώτηση για το εάν οι απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, αλλά και η ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο στο φαληρικό στάδιο για το ελληνικό πρωτάθλημα, τους έδωσαν επιπλέον κίνητρο απάντησε: «Και στο παρελθόν όταν είχαμε μεγάλες απουσίες και κακά αποτελέσματα συσπειρωνόμασταν και παίζαμε πιο δυνατά. Αυτό κάναμε πάλι. Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ