22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αγρίεψε» απότομα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φύλαγε το καλό για το τέλος στο τουρνουά στη Βαλένθια, αφού με πέντε λεπτά στο πρώτο και όλο το δεύτερο ημίχρονο εμφάνισης που έδειξε προοπτική, νίκησε τη Μπάγερν με 82-68. Με τον Κώστα Σλούκα να κάνει ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, να κλείνει το ματς με 13 ασίστ και είναι ο άνθρωπος... ορχήστρα για τον Ολυμπιακό, όντας σταθερά καλός στην ομαδική άμυνα, άρχισαν να λειτουργούν πράγματα και στην επίθεση και σίγουρα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να φεύγει με γεμάτο σημειωματάριο από το τουρνουά για τις βελτιώσεις που απαιτούνται στη συνέχεια της προετοιμασίας. Πολλά θετικά από πολλούς και αποκάλυψη ο Λαρεντζάκης ο οποίος μέχρι τώρα δεν είχε πάρει λεπτό συμμετοχής και έδειξε απόλυτα έτοιμος για την ευκαιρία.  

Ο Ολυμπιακός... κατάφερε στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα να είναι χειρότερος από ότι κόντρα στη Βιλερμπάν, ειδικά στην επίθεση όπου και πάλι ήταν ασυντόνιστος και δεν αρκούσε η δικαιολογία της απουσίας του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε ανάσες, για να υπάρχει πειστική εξήγηση. Το δεκάλεπτο ήταν 17-10 για τη Μπάγερν και στα μέσα της δεύτερης περιόδου ο διακόπτης γύρισε με δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσαν το εύκολο μακρινό σουτ που τόσο είχε λείψει χθες και μέχρι εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός μείωσε σε απόσταση αναπνοής στο ημίχρονο, 31-32 αλλά το βασικό έδειχνε να έχει βρει ρυθμό. 

Το επιβεβαίωσε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτο από τα τέσσερα σε αυτό το τουρνουά με την πιεστική άμυνα να συνδυάζεται με ποικιλία και σωστούς συνδυασμούς στην επίθεση. Ο Σλούκας μοίραζε, ο Παπανικολάου με τον Πρίντεζη σκόραραν, ο Μάρτιν τους διαδέχτηκε αφήνοντας υποσχέσεις και δείχνοντας ότι θέλει να πάρει την... κρυάδα του ανώτατου επιπέδου για να δείξει τις δυνατότητές του.  

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ