24.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

«Αγκαλιά» με τον τίτλο οι Λέικερς (vids)

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς, που επιβλήθηκαν με 102-96 των Μαϊάμι Χιτ στην Disney World του Ορλάντο κι έκαναν το 3-1 στη σειρά.

Οι «λιμνάνθρωποι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα με το Λεμπρόν Τζέιμς να έχει 28π., δώδεκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ 22π. με εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ συνείσφερε ο Άντονι Ντέιβις και 15π. με πέντε ασίστ ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Ποπ. Ο Ραζόν Ρόντο έμεινε στους 2π. με 1/7 σουτ εντός παιδιάς, αλλά είχε πέντε ριμπάουντ και εφτά ασίστ. Εκτός αποστολής ήταν και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Bl1JxySSxPY

https://www.youtube.com/watch?v=HsIF1rnqMVk

Ο Γκόραν Ντράγκιτς απουσίασε και πάλι για τους εκπροσώπους του Φλόριντα, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να επιστρέφει στη δράση και να έχει 15π. και εφτά ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ των ηττημένων αναδείχθηκε ο Τζίμι Μπάτλερ με 22π., ο οποίος πλησίασε το triple double, έχοντας ακόμα δέκα ριμπάουντ και εννέα ασίστ. Άλλους 21π. με εφτά ριμπάουντ είχε ο Τάιλερ Χίρο και 17π. ο Ντάνκαν Ρόμπινσον, ενώ ο Κέντρικ Ναν τελείωσε με μόλις 6π. με 2/11 σουτ.

https://www.youtube.com/watch?v=5iMp_U5k2rs

https://www.youtube.com/watch?v=CLtF2MZUNTQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ