28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγγελόπουλος: “Παρεξηγημένος ο Γιαννακόπουλος”!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση σχετικά με το αν έχει μιλήσει μαζί του για το Basketball Champions League:

"Όχι. Οφείλω να πω ότι είναι κάπως παρεξηγημένος λόγω των εκρήξεών του. Έχει αστική ευγένεια, σωστή ανατροφή και καλούς τρόπους. Επίσης δεν αγαπάει μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά συνολικά το μπάσκετ. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους προέδρους που είναι παράλληλα οπαδοί. Από τους τυχάρπαστους κινδυνεύει ο αθλητισμός, όχι από τους οπαδούς", απάντησε.

Κι έχει σημασία αυτή η επίθεση φιλίας δεδομένου ότι έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την... κανονική επίθεση που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (και) κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ. Σε δικές του ραδιοφωνικές δηλώσεις είχε υποστηρίξει ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει στην Κυβέρνηση πρόταση για το Ποδηλατοδρόμιο, η οποία ουσιαστικά είναι αντιγραφή των σχεδίων που περιλαμβάνονται στο δικό του Athens Alive! Στις δηλώσεις αυτές δεν υπήρξε ποτέ απάντηση από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος μιλά με καλά λόγια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι σημαντικό λοιπόν, καθώς είναι προφανές πως στο θέμα του ΟΑΚΑ υπάρχει εκ των πραγμάτων σύγκρουση συμφερόντων. Πάντως και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε απευθύνει μέσω social media φιλοφρονήσεις προς τον Μάκη Αγγελόπουλο αμέσως μετά την κατάκτηση από την ΑΕΚ του BCL.

Στην ίδια συνέντευξή του ο Μάκης Αγγελόπουλος επανέλαβε την κατηγορηματική αντίθεσή του στο μοντέλο της Ευρωλίγκας. Είπε μάλιστα πως δεν θα έπαιζε η ΑΕΚ εκεί ακόμα κι αν έπαιρνε 10ετές συμβόλαιο!

"Ειλικρινά, δεν θα το δεχόμουν. Η διαφωνία μου είναι δομική. Βάζει ένας χρηματοδότης ένα εκατομμύριο, μαζεύει δέκα σπρίντερ και διοργανώνει κούρσα 100 μέτρων ΄που ο νικητής θα ανακηρύσσεται ολυμπιονίκης. Είναι λάθος η ύπαρξη κλειστών συμβολαίων, όταν από τα Ουράλια ως την Πορτογαλία ματώνουν 650 ομάδες, με χιλιάδες παίκτες, φιλάθλους και προέδρους. Η ευρωπαϊκή συμμετοχή πρέπει να αποτελεί αγωνιστική επιβράβευση και όχι προνόμιο. Μόνο δέκα ομάδες πανευρωπαϊκά έχουν εγγυημένα έσοδα για το μέλλον. Σε άλλους ο ορίζοντας φτάνει μέχρι το επόμενο Σάββατο". 

Και κάθε χρόνο παίζουν στο Final 4 οι ίδιες ομάδες. 

"Ο αθλητισμός στηρίζεται στην έκπληξη. Τα λιμνάζοντα ύδατα κάποια στιγμή βρωμάνε. Ο χορηγός πληρώνει μόνο όταν δει τις δέκα έντεκα ομάδες δεμένα χειροπόδαρα. Οπότε το μοντέλο είναι αποτυχημένο. Ο πραγματικός στόχος της Euroleague είναι η κατάργηση των εθνικών πρωταθλημάτων και η απόκτηση του τηλεοπτικού “φιλέτου” του Σαββατοκύριακου. Αλλά αυτό θα είναι το τέλος της. Οι εθνικές πιάτσες είναι πανίσχυρες. Αν ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει από τη Euroleague, θα καταρρεύσουν τα έσοδα του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του δεν ενδιαφέρονται για τη Μακάμπι και την ΤΣΣΚΑ"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ