26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγάπη που έγινες δίκοπο μαχαίρι

Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί δημοφιλές επεισόδιο σαπουνόπερας, καθώς γενικότερα το παιχνίδι της Μπάμπεργκ με τον Ολυμπιακό που εμπεριέχει πάντα ενδιαφέρουσες ιστορίες. 

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές είναι ότι η Brose Arena αποτελεί το  μοναδικό γήπεδο στην Ευρώπη - σε επίπεδο Ευρωλίγκας εννοείται - όπου οι Πειραιώτες δεν έχουν χαμογελάσει ποτέ. Τρεις επισκέψεις με ισάριθμες ήττες μετρούν οι Ερυθρόλευκοι με την πιο οδυνηρή - σε εξέλιξη σκορ - αυτή πριν από δύο χρόνια όταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς "εκτέλεσε" την νυν ομάδα του σε νεκρό χρόνο με τρίποντο.

Από αυτόν τουλάχιστον γλύτωσαν όπως και από τον Μπράιαν Ρόμπερτς που ήταν στην ομάδα που είχε νικήσει την πειραϊκή ομάδα την πρώτη χρονιά. Εδώ θα ίσχυε το μία σου και μία μου, διότι θα μπορούσε να πουν οι Γερμανοί:  "Μας πήρατε τον Στρέλνιεκς, παίρνουμε εμείς τον Χάκετ" με τον Ιταλό να ετοιμάζεται και αυτός να βρεθεί για πρώτη φορά κόντρα στην ομάδα με την οποία δέθηκε τόσο πολύ αλλά τελικά δεν συνέχισε καθώς οι Πειραιώτες φοβήθηκαν να ρισκάρουν από θέματα υγείας του Ντάνιελ.

"Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένω πως και πως, αφού εκεί έκανα μόνο φίλους, όμως αυτά πριν και μετά το παιχνίδι, στα 40 λεπτά θα γίνει χαμός" τόνισε ο Ιταλός για την κόντρα με την πρώην ομάδα του, ενώ από την πλευρά του ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν ενδιαφέρεται να βάλει το νικητήριο σουτ, αλλά να νικήσει η νέα του ομάδα.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας, ο Ιταλός Αντρέα Τρινκιέρι δεν ανησυχεί πάντως τόσο για τον Στρέλνιεκς που τον ξέρει καλά, αλλά για τον: "Ελληνα θεό τον Βασίλη Σπανούλη που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε" λέει χαρακτηριστικά τρέφοντας τρομερή εκτίμηση για τον Kill Bill ο οποίος με τη σειρά του θα έχει την ευκαιρία (επίσης εκτός 40λεπτου) να τα πει με τον κουμπάρο του και καλό του φίλο Νίκο Ζήση που όλο...ερχόταν κάθε καλοκαίρι στον Ολυμπιακό αλλά τελικά αναμνηστικές φωτογραφίες από συνύπαρξη σε ομάδα, θα έχουν μόνο από την εθνική Ελλάδος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, επίσης καλός φίλος του Ζήση, θα μπει στο παρκέ, αφού τελικά μπόρεσε να προπονηθεί χθες το βράδυ, μόλις λίγες μέρες από τη στιγμή που άφηνε τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με σφίξιμο στη μέση. Παρών και ο Παπαπέτρου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά όχι οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης που έμειναν καλού κακού στην Αθήνα με πιο σοβαρά θεματάκια τραυματισμών. 

''Η Μπάμπεργκ  είναι μια δύσκολη έ ομάδα που έχει υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια ανεξαρτήτως προσώπων και αυτό την κάνει αξιόμαχη. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητας μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος που ελπίζει να γιορτάσει με νίκη το 100ο παιχνίδι του με τους Ερυθρόλευκους στην Ευρωλίγκα.

 

 

 

Photo Credit:Eurokinissi

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ