22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αήττητοι κόντρα στους Ουόριορς οι Ράπτορς (vids)

Οι Τορόντο Ράπτορς κέρδισαν για τρίτη φορά φέτος τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κι εξακολουθούν να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει από τους «πολεμιστές».

Το «τρία στα τρία» έκαναν οι παίκτες του Νικ Νερς απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές, καθώς τους νίκησαν και στον πρώτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ. Στην κανονική περίοδο, οι Καναδοί επικράτησαν με 131-128 στην παράταση στη «Scotiabank Arena», με τον Καουάι Λέοναρντ να κάνει προσωπικό ρεκόρ σεζόν με 37π. και τον Κέβιν Ντουράντ να «σταματάει» στους 51π., από πλευράς ηττημένων.

https://www.youtube.com/watch?v=Rj0mEBc5G2o

Στην «Oracle Arena», ο Λέοναρντ δεν έπαιξε, αλλά οι «πτερόσαυροι» έχοντας «διπλό» τον Κάιλ Λόουρι με 23π. και δώδεκα ριμπάουντ έφθασαν στην επικράτηση με 113-93, «χάνοντας» ωστόσο με τραυματισμό το Γιόνας Βαλαντσίουνας. Ο KD ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ των «πολεμιστών», που τελείωσαν το ματς με 6/26 τρίποντα και δεκαεννέα λάθη.

https://www.youtube.com/watch?v=DmMebFCPKZo

Στον πρώτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ, επί καναδικού εδάφους, οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν με 118-109, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να έχει 32π. και, από τους φιλοξενούμενους, το Στεφ Κάρι να σκοράρει 34π.

https://www.youtube.com/watch?v=uNrCG08man8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ