28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ίρβινγκ, Καρμέλο και… Κουφός!

Από τη στιγμή που ο Κάιρι Ίρβινγκ δημοσιοποίησε την επιθυμία του να φύγει από το Κλίβελαντ μέσω ανταλλαγής, η αγορά του ΝΒΑ έχει πάρει φωτιά. Διότι τα μεταγραφικά αντικείμενα του πόθου είναι πλέον δύο. Στον Καρμέλο Άντονι, που έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να φύγει από τους Νικς, ήρθε να προστεθεί και ο Ίρβινγκ. Επομένως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Όπως και οι φήμες. Δύο τέτοιες κυκλοφόρησαν τελευταία και φουντώνουν εκ νέου το ενδιαφέρον.

Η μία αφορά τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ μιας μετακίνησής του στο Χιούστον, όπου θα παίζει από του χρόνου ο κολλητός του, Κρις Πολ. Ένα νέο σενάριο όμως, που άρχισε να διακινεί ο έγκυρος Μπιλ Σίμονς του ESPN, αναφέρει ότι τελευταία αυτοί που περιτριγυρίζουν τον "Μέλο" είναι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ! Πώς; Δια μέσου του ασίσταντ τζένεραλ μάνατζερ, Τρόι Ουίβερ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που "στρατολόγησε" τον Άντονι στο πανεπιστήμιο του Σίρακιουζ πριν από σχεδόν 15 χρόνια. Λόγω της σχέσης που έχουν αναπτύξει από τότε προφανώς επιδιώκει να τον πείσει και τώρα να πάει στην Οκλαχόμα, όπου θα έχει συμπαίκτες τον Ράσελ Ουέστμπρουκ και τον Πολ Τζορτζ! Πώς είπατε; Ομαδάρα; Οπωσδήποτε...

Η άλλη φήμη είναι σχετική με τον Κάιρι Ίρβινγκ, τον οποίον, όπως υποστηρίζει ο Σαμ Αμίκο, θέλουν οι Σακραμέντο Κινγκς. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, είναι διατεθειμένοι να δώσουν στο Κλίβελαντ το νούμερο 5 του φετινού ντραφτ ΝτεΆρον Φοξ και τον Κώστα Κουφό! Πάντως το NBC Sports της Καλιφόρνια υποβίβασε το θέμα υποστηρίζοντας ότι οι Κινγκς δεν θέλουν να δώσουν τον Φοξ. Επιπλέον ούτε στον ίδιο τον Ίρβινγκ φαίνεται να αρέσει η ιδέα να πάει σε μια ομάδα όπως το Σακραμέντο. Αντιθέτως, όπως έχει γράψει το ESPN από την πρώτη στιγμή, θα συζητούσε πολύ ευχαρίστως τη μετακίνησή του σε μια ομάδα όπως οι Σπερς, οι Νικς, οι Τίμπεργουλφς ή οι Χιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ