26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ήρθε για τίτλους ο Τζόνσον (pics)

Ο Ουέσλι Τζόνσον αφίχθη στη χώρα μας το πρωί της Κυριακής (18/08), για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 32άχρονος γκαρντ/φόργουορντ, που ήρθε οικογενειακά στην Αθήνα, άνοιξε το… χορό των αφίξεων για λογαριασμό των «πρασίνων». Σειρά θα πάρει ο Μπεν Μπέντιλ, αργότερα μες στην ημέρα, και από τη Δευτέρα (19/08) θα φθάσουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες (Tζίμερ Φριντέτ, Τζέικομπ Ουάιλι, Ρίον Μπράουν και Ταϊρίς Ράις), ώστε από την Τρίτη (20/8) να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, με τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Ήρθα για να φέρω τίτλους στην ομάδα, νομίζω ότι αυτό έχουν όλοι στο μυαλό τους. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου σε ολόκληρη την καριέρα μου, από το κολέγιο και το ΝΒΑ μέχρι τώρα, είναι να κερδίζω. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ένθερμους φιλάθλους και μακρά ιστορία επιτυχιών. Από εμένα θα πρέπει να περιμένουν πολύ πάθος, ενθουσιασμό, ενέργεια, σουτ, αθλητικότητα... Βασικά, αυτά. Ωστόσο, είμαι παίκτης που κάνω λίγο από όλα στο γήπεδο», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους ο Αμερικανός.

 

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, εξαιρουμένων των διεθνών, θα συνεχίσουν με προπονήσεις στο ΟΑΚΑ πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά του Πηλίου, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το διάστημα 2-8 Σεπτεμβρίου.

 

Τη… σκυτάλη θα πάρουν τα φιλικά. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο «Orange Trophy», το οποίο θα λάβει χώρα στο «Δημήτρης Τόφαλος» (14-15/09) με «οικοδεσπότη» τον Προμηθέα Πατρών, κι εν συνεχεία θα διοργανώσει το δεύτερο «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο ΟΑΚΑ (21-22/09), με τη συμμετοχή ακόμα των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο. Θα γίνουν κι άλλοι αγώνες προετοιμασίας, που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τους «πρασίνους», ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της σε Basket League και Ευρωλίγκα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ