26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ήθελαν και τον Κόμπι οι Ουόριορς!

Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση θα πρόσθεταν στο ρόστερ τους τον Κόμπι Μπράιαντ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, προ διετίας.

Λίγο πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πριν οι «πολεμιστές» αποκτήσουν τον Κέβιν Ντουράντ έσκασε η ιδέα που θα μπορούσε να είχε αλλάξει την ιστορία στο ΝΒΑ. Ο 39χρονος παλαίμαχος γκαρντ αποκάλυψε στο «The HoopsHype Podcast» πως ο τζένεραλ μάνατζερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς του πρότεινε εν έτει 2016 να πάει στο Όκλαντ, σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη και δεν κρεμούσε τη φανέλα του όπως είχε ήδη ανακοινώσει.

Ο Κόμπι Μπράιαντ παρέμεινε πιστός στην απόφασή του και πράγματι αποσύρθηκε στο τέλος της σεζόν. Στην πρόσφατη συνέντευξή του εξήγησε πως η πρόταση ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, κανείς δεν γνωρίζει όμως τι θα γινόταν εάν από τη θεωρητική βάση μετουσιωνόταν σε πράξη. «Γνωρίζω εδώ και χρόνια τον Μπομπ Μάιερς, τον τζένεραλ μάνατζερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Στο τελευταίο μου All Star Game, το 2016, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο και είχα την ευκαιρία να του πω συγχαρητήρια για όλα. Τότε μου είπε: "Άκου, εάν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη και να επιστρέψεις για ακόμα ένα χρόνο, μπορείς πάντα να έρθεις σε εμάς. Αλλά ήταν λόγια μεταξύ σοβαρού και αστείου, φίλε"», αποκάλυψε ο πρώην σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Η φανέλα των «λιμνανθρώπων» ήταν η μοναδική που φόρεσε στην καριέρα του ο Κόμπι Μπράιαντ, από το 1996 έως το 2016, κατακτώντας μάλιστα πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ και πλείστες ατομικές διακρίσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ