20.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Έχουν «ζουμί» τα ειδικά στοιχήματα του ντέρμπι

Εξαιρετική στοιχηματικά η χθεσινή ημέρα καθώς επιβεβαιώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε επιλογές μας στην Ευρωλίγκα. Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι αυτό που ξεχωρίζει κι εμείς θα ποντάρουμε σε κάποια ειδικά στοιχήματα. Έχει ιδιαίτερη αξία να σκοράρει τον πρώτο πόντο του αγώνα ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός όταν βρίσκεται στην αρχική πεντάδα παίρνει την πρώτη επίθεση, ενώ αν δεν βρεθεί στο βασικό σχήμα, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δύσκολα θα πετύχει περισσότερους από 5,5 πόντους και θα επιλέξουμε το under, ενώ θα στηρίξουμε το over 12,5 του Μάικ Τζέιμς, αλλά και το over του Βασίλη Σπανούλη με το ίδιο όριο. Το over έχει αξία και για τον Κέι Σι Ρίβερς ο οποίος συνηθίζει να κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Τέλος, θα πάμε με το under 16 τρίποντα συνολικά κι από τους δύο αντιπάλους, καθώς δύσκολα θα είναι εύστοχες.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στο άλλο σπουδαίο ματς της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί με τη Φενέρμπαχτσε. Η «Βασίλισσα» καίγεται περισσότερο για το ροζ φύλλο αγώνα κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να το πάρει. Σε αναμέτρηση του γαλλικού πρωταθλήματος η Λε Πορτέλ θα υποδεχτεί τη Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν σαφώς ισχυρότερο σύνολο και θα πάμε με το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σκόρερ πρώτου πόντου Λοτζέσκι   10,00

Μάντζαρης under 5,5    1,87

Τζέιμς over 12,5   1,87

Σπανούλης over 12,5  2,00

Ρίβερς over 10,5   1,87

Συνολικά ομαδικά τρίποντα under 16  1,87

Μονό

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε    1    1,40

Μονό

Λε Πορτέλ - Μονακό   2    1,50



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ