22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Έχουν ενδιαφέρον τα προκριματικά (pics)

Ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Basketball Champions League ξεκίνησε την Πέμπτη (26/09), με οκτώ ομάδες να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της FIBA συνεχίστηκε σε γεμάτα γήπεδα, όπως είχε συμβεί και στους πρώτους αγώνες. Ο κόσμος «διψάει» για μπάσκετ, κάτι που φάνηκε στις οκτώ πόλεις που άνοιξε η αυλαία του δεύτερου προκριματικού γύρου. Δείτε, παρακάτω, μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες… 

Στην Ουγγαρία, η Φάλκο νίκησε τη λετονική Βέντσπιλς, με τον κόσμο να δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στη «Savaria Arena».

Στη Φινλαδία, η Κάρχου επιβλήθηκε της πολωνικής Τόρουν, με τους φιλάθλους να στήνουν… πάρτι.

Η ισπανική Σαν Πάμπλο Μπούργος πέρασε από την Ουκρανία και την έδρα της Κίεβ, με τον κόσμο που είχε πάει στο «Sports Palace» να είναι οργανωμένος, έχοντας σημαίες και μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας.

Η λιθουανική Λιετκαμπέλις σόκαρε τον Κεραυνό Στροβόλου μες στο «Κώστας Παπαέλληνας», καθώς πανηγύρισε το «διπλό». Φανερά απογοητευμένοι ήταν οι γηπεδούχοι φίλαθλοι...

Η βελγική Αντβέρπ έκανε επίδειξη δύναμης στη Σουηδία, κόντρα στη Σοντερτάλιε, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση.

  

Η ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ επίσης έφθασε στην κατάκτηση του «διπλού», επί πολωνικού εδάφους, οι φίλοι της Λέγκια Βαρσοβίας πάντως έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα το ματς ασχέτως αποτελέσματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ