22.8 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Γιουλ

Η ώρα της επιστροφής του Σέρχιο Γιουλ στη δράση δεν αργεί να έρθει, πιθανότατα μάλιστα να πατήσει παρκέ στον τρίτο προημιτελικό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η «βασίλισσα» δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο 30χρονος γκαρντ έχει ήδη αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του και θα επανέλθει στη δράση ύστερα από μακρά περίοδο αποχής στην αναμέτρηση της Τετάρτης (25/04, 19.45) με τους «πρασίνους», στο «Wizink Center».

Ο Ισπανός έδειξε πρόσφατα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κατά πώς φαίνεται έφθασε η ώρα να πατήσει ξανά παρκέ, για να αγωνιστεί, για πρώτη φορά από τον περασμένο Αύγουστο, οπότε υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική, ο Πάμπλο Λάσο τον υπολογίζει για το τρίτο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 και να χρειάζονται συνολικά τρεις νίκες για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου.

Θυμίζουμε πως εκτός, για τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη (18/04) σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο και χάνει ολόκληρη τη σειρά, αφού για την αποθεραπεία του θα χρειαστούν τρεις με τέσσερις εβδομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ