23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμοι για την G-League Κώστας και Μήτρου-Λονγκ (vid+pics)

Η G-League βρίσκεται προ των πυλών, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή του και το Ναζ Μήτρου-Λονγκ για τη δεύτερη.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (02/11) θα κάνει πρεμιέρα το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς να δοκιμάζονται στην έδρα των Αϊόβα Γουλβς (02.00), με τον ελληνικής καταγωγής γκαρντ να τυγχάνει θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους της πόλης, στην οποία φοίτησε (ήταν στο Αϊόβα Στέιτ από το 2012 έως το 2017).

Τα ξημερώματα της Κυριακής (04/11, 02.00) θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι τους, επίσης εκτός έδρας, οι Τέξας Λέτζεντς αντιμετωπίζοντας τους Όστιν Τόρος Σπερς. Η θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς ζήτησε από τους παίκτες να γράψουν κάποια στοιχεία για τον εαυτό τους και ο 20άχρονος φόργουορντ δεν αποκάλυψε πολλά, παρά μόνο πως φέτος θέλει να παίξει μπάσκετ, πως του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια, πως το αγαπημένο χρώμα του είναι το μοβ και ο αγαπημένος προορισμός του για διακοπές η Ελλάδα. Αποκάλυψε, επίσης, πως η μουσική προτίμησή του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης κυμαίνεται στους ρυθμούς της ντίσκο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ