25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Έστειλε… μήνυμα ο Ουάιλι (vid)

Ο Τζέικομπ Ουάιλι ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να έρθει στη χώρα μας, για να ξεκινήσει δουλειά φορώντας την πράσινη φανέλα.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ, που τελείωσε τη σεζόν στην Γκραν Κανάρια ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε στην Αυστραλία για λογαριασμό των 36ers Αδελαΐδας, ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας από το «τριφύλλι». Ο ίδιος, μιλώντας μέσω βίντεο, επανέλαβε πως αποτελεί τιμή για εκείνον η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Γεια σας, φίλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Τζέικομπ Ουάιλι και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πρόσφατα υπέγραψα συμβόλαιο στην ομάδα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και το ότι με κάνατε να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος μιας τόσο αξιοσέβαστης και ιστορικής ομάδας. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ανυπομονούμε να έρθουμε στην Αθήνα, να αρχίσω τη δουλειά και να κυνηγήσουμε τίτλους. Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και θα σας δω σύντομα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ