21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έρχονται αλλαγές στον Διαγόρα Δρυοπιδέων

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε ονειρικά για τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο οποίος ως νεοφώτιστος στην Α2, και αγωνιζόμενος στην συγκεκριμένη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του, έφτασε στην Β' Φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ, ενώ είχε και 2/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιαννούλης Καλλίλας, έβαλε για μια ακόμη φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, και έχοντας ως μοναδικό στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, όντας φιλόδοξος από την φύση του. Έτσι, το καλοκαίρι ανανέωσε και τη συνεργασία του με τον Σπύρο Σαμόλη, ο οποίος ανέλαβε το μακρινό 2016 (17/2/2016) όταν η ομάδα με καταγωγή από την Κύθνο αγωνίζονταν στην Α' ΕΣΚΑ.

Ακολούθησαν συνεχόμενοι άνοδοι, ένα κύπελλο ΕΣΚΑ, αλλά φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Έλληνα τεχνικό, και έτσι μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες από Ψυχικό (εκτός) και Καρδίτσα (εντός) η θέση του μόνο ασφαλής δεν είναι με το κλίμα να είναι βαρύ, και όλα να συνηγορούν προς την απομάκρυνση του. 

Πλέον, στον Διαγόρα κοιτάζουν την ερχόμενη ημέρα, έχοντας κατά νου τον ερχόμενο τεχνικό, με τους Στέργιο Κουφό και Νίκο Οικονόμου να έχουν το προβάδισμα, από τη στιγμή που η διοίκηση του θέλει να φέρει στον πάγκο μια ισχυρή προσωπικότητα. Ωστόσο, αύριο (29/10) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μπουν μπροστά οι αλλαγές που δρομολογούνται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ