20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Τζέιμς

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη χώρα μας ο Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί την Πέμπτη (03/01) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ.

Ο 31χρονος φόργουορντ αποχώρησε το καλοκαίρι από την «Ένωση» και ξεκίνησε τη σεζόν στην Γκαζιαντέπ, ωστόσο θα την τελειώσει στα κιτρινόμαυρα. Την Τετάρτη (02/01) αναμένεται να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να αποχωρήσει από το τουρκικό συγκρότημα για να ενταχθεί και πάλι στους «κιτρινόμαυρους» και να τεθεί στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι στη συνέχεια της Basket League και του Basketball Champions League.

Η άφιξή του στη χώρα μας, από την Κωνσταντινούπολη, αναμένεται για το πρωί της Πέμπτης (03/01). Η ΑΕΚ έχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση και, κατά πώς φαίνεται, θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ για να πάρει μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα. Εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν θα αγωνιστεί και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (06/01, 19.30) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ