24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται «διαβασμένη» η Τενερίφη (vid)

Η Τενερίφη είναι ο επόμενος αντίπαλος του Προμηθέας Πατρών στους «16» του Basketball Champions Legaue, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Το συγκρότημα των Καναρίων Νήσων είχε το πρωί της Δευτέρας (04/03) συνάντηση, ώστε να αναλύσει μέσω βίντεο τους παίκτες του Μάκη Γιατρά. Το απόγευμα θα «πετάξει» για τη Βαρκελώνη, από εκεί θα αναχωρήσει την επομένη (05/03) για την Αθήνα και θα συνεχίσει οδικώς το ταξίδι της μέχρι την αχαϊκή πρωτεύουσα, εν όψει του ματς της Τετάρτης (06/03, 19.30). Ο Χαβιέ Μπεϊράν δεν χρειάστηκε τις οδηγίες του προπονητή του, Τσους Βιδορέτα, για να αναφερθεί στον Προμηθέα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Θα είναι μια περίπλοκη σειρά. Αναμένεται να γίνουν δυνατά ματς, γνωρίζουμε πως παίζουμε για την πρόκριση. Το "κλειδί" για την επικράτησή μας θα είναι η έξυπνη και δυνατή άμυνα. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε χώρο για ανοιχτά καλάθια».

Οι Ισπανοί έδωσαν στη δημοσιότητα και βίντεο, με την «ακτινογραφία» της ελληνικής ομάδας. Κάνουν αναφορά στην Πάτρα και το «Δημήτρης Τόφαλος», τους πέντε διεθνείς παίκτες που έχει στις τάξεις του ο Προμηθέας (Λεωνίδας Κασελάκης, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης και Ολεξάντρ Λίποβι), τον πρώην παίκτη τους Μιχάλη Τσαϊρέλη (2014-2015), ενώ αναλύουν και το παιχνίδι των ξένων, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο Ρίον Μπράουν και τον Τόνι Μέιερ...

https://www.youtube.com/watch?v=Kun2c9mWj60



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ