25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έξαλλοι με τη διαιτησία και στο ΝΒΑ

Έντονη κριτική στους διαιτητές δεν ασκείται μόνο στην Ευρώπη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το τελευταίο παράδειγμα, αλλά και στο ΝΒΑ.

Στο «μαγικό κόσμο» δεν είναι όλα ρόδινα, με τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κρις Πολ να βγαίνουν από τα… ρούχα τους για τη διαιτησία στην ήττα των Χιούστον Ρόκετς από τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Staples Center». Το πρωτάθλημα επανάρχισε μετά τη διακοπή για το All Star Game και τα… όργανα άρχισαν να ηχούν, στην προκειμένη από τις «ρουκέτες», οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον τρόπο που τους αντιμετώπισαν οι ρέφερι στην Καλιφόρνια, στην αναμέτρησή τους με τους «λιμνανθρώπους».

Ο 29χρονος γκαρντ, μάλιστα, προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις για το Σκοτ Φόστερ. «Σίγουρα είναι προσωπικό, σίγουρα», εξέφρασε την αγανάκτησή του ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος θεωρεί πως δεν θα πρέπει να διευθύνει ξανά στο μέλλον αναμέτρηση της ομάδας του. Ο 33χρονος συμπαίκτης του εξήγησε, από την πλευρά του, πως δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται να έχει αδικηθεί από τον εν λόγω διαιτητή. «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχω συναντηθεί με τους ανθρώπους της λίγκας κι έχω μιλήσει για αυτόν και παλαιότερα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω…», συμπλήρωσε ο Κρις Πολ, ο οποίος είναι παράλληλα και ο πρόεδρος της ένωσης παικτών (NBPA).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Χιούστον Ρόκετς έχουν χάσει και στους επτά αγώνες τους, στους οποίους σφύριξε ο Σκοτ Φόστερ, τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, είχαν εκφραστεί έντονες ανησυχίες και πριν από το ματς στο «Staples Center», για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή, κυρίως από τους φιλάθλους στα κυριότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τις «ρουκέτες», οι φοβίες τους επιβεβαιώθηκαν, με το ΝΒΑ πάντως να μην έχει πάρει μέχρι στιγμής επίσημη θέση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ