20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένας Γάλλος στην πλατεία! (pic + vids)

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε φάση αλλαγών μετά το κακό ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα και η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του αφορά την περιφερειακή γραμμή του. Εκεί αγωνίζεται ο Γάλλος Μπορίς Νταλό, ο οποίος ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter τη συμφωνία του με τους "κυανέρυθρους"!

Πρόκειται για ένα ψηλό γκαρντ (1,96μ.), ηλικίας 23 ετών, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην πατρίδα του, στην Πουατιέ, στη συνέχεια πέρασε για μια διετία από την Παρτιζάν και για έναν ακόμα χρόνο από την Αντίμπ, ενώ πέρυσι προσπάθησε να προσελκύσει πάνω του βλέμματα από το ΝΒΑ παίζοντας στους Λονγκ Άιλαντ Νετς της G-League. Παρότι είχε 7,9 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ, δεν τα κατάφερε και τώρα αναζητά μια νέα ευκαιρία στην Ευρώπη με τον Πανιώνιο.

Λίγο αργότερα πάντως ήρθε και η ανακοίνωση από τον Πανιώνιο μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook.

"H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γάλλο παίκτη, Boris Dallo, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στην σημερινή προπόνηση. Η συμφωνία έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Ο Dallo είναι 23 χρονών, έχει ύψος 1.95 μ. και αγωνίζεται στην θέση του πλει μέικερ.
Έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Παρτίζαν, την περίοδο 2013-2014 και αποχώρησε το 2015, συνεχίζοντας την καριέρα του στην γαλλική Αντίμπ, στην οποία παρέμεινε για έναν χρόνο. Στην σεζόν 2016-2017, αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA, φορώντας τη φανέλα των Long Island Nets, έχοντας μέσο 7,9 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ σε 46 παιχνίδια κι έρχεται στην Ελλάδα, προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο τον Πανιώνιο.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του Dallo από την θητεία του στην Παρτίζαν:
https://www.youtube.com/watch?v=doNPQtEhBX0 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ