19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έλις: «Ο Σλούκας κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του»

Ο Οκτάβιους Έλις ανυπομονεί να τεθεί αντιμέτωπος με τα ψηλά κορμιά της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ στις δηλώσεις του αποκάλυψε τα σημεία - κλειδιά που οδήγησαν στη νίκη επί της Αρμάνι ενώ έβγαλε το... καπέλο στον Κώστα Σλούκα.

Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού μίλησε στα κανάλια του "Novasports" και στάθηκε στα σημεία που έκριναν τον αγώνα με την Αρμάνι, σχολίασε την αυριανή αντίπαλο των ερυθρόλευκων, τη Μακάμπι, ενώ σχολίασε τη δεύτερη σεζόν του στον Πειραιά αλλά και την συνεργασία του με τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά ο Οκτάβιους Έλις ανέφερε:

Για την Αρμάνι: «Η άμυνα μας βοήθησε. Δεν θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι, όπως και κανένα άλλο. Όλα είχαν να κάνουν με την άμυνα, σε αυτήν ανήκουν τα εύσημα. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην οκτάδα και ακόμα παραπέρα στο φάιναλ φορ. Δεν μπορούμε να είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι με μία νίκη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για τη Μακάμπι: «Θα είναι σκληρό παιχνίδι, μία “σκυλομαχία”. Έχασαν δύο σερί ματς κάπως αναπάντεχα ίσως από την Μπάγερν και θα θελήσουν ακόμα περισσότερο να νικήσουν. Πρέπει να μπούμε να δυνατά, να ακούσουμε τον προπονητή μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να κοιτάξουμε κάθε κατοχή ξεχωριστά. Σίγουρα είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Ζίζιτς και τον Μπέντερ».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Νιώθω καλύτερα διαρκώς στον Ολυμπιακό. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να βρεθώ σε αυτό το επίπεδο, είμαι χαρούμενος και θέλω να προσφέρω στην ομάδα».

Για τον Σλούκα: «Για έναν παίκτη σαν κι εμένα και τον Χασάν είναι ευχάριστο να υπάρχει ένας τόσο ταλαντούχος όσο ο Σλούκας που μπορεί να πασάρει τόσο καλά και να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ