22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκλεισε το ιστορικό φύλλο αγώνα!

Ο Παναθηναϊκός είναι νικητής του πρώτου ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League στην προημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγωνίστηκαν και το φύλλο αγώνα έκλεισε με 20-0 υπέρ των «πρασίνων», σε ένα ματς που ίσως είναι ιστορικό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να υποβιβάζονται στην Α2 Ανδρών.

Στο ΟΑΚΑ γράφτηκε ιστορία! Το ιστορικό φύλλο αγώνα έκλεισε, όπως αναμενόταν, με τον Ολυμπιακό να μην κατεβαίνει να παίξει και το ματς να κατοχυρώνεται με 20-0 στον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι Πειραιώτες δεν αγωνίζονται και, λογικά, αυτό θα τους στοιχίσει τον υποβιβασμό στην Α2 Ανδρών.

Το φύλλο αγώνα θα πάει αύριο (21/5) το πρωί στο γραφείο του Αθλητικού Δικαστή, που θα επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές και σύμφωνα με την παράγραφο 5 της ειδικής προκήρυξης του ΕΣΑΚΕ, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Την ίδια στιγμή, βέβαια, εκκρεμούν οι δικαστικές προσφυγές της ομάδας, που μπορεί στο τέλος να τη δικαιώσουν και να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ