24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έκλεισε» Μόρισον το Περιστέρι (vids)

Το Περιστέρι κατέληξε σε συμφωνία με τον Μάικ Μόρισον για να το ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην Basket League και το Basketball Champions League.

Ο 29χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι αρχικά στη Λιετκαμπέλις κι εν συνεχεία, μετά τον αποκλεισμό της από τα πλέι οφ του BCL, στη Βούρζμπουργκ. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Αντβέρπ, του ΑΠΟΕΛ, της Κατάγια και των Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης, με τους τελευταίους μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο το 2016 στο FIBA Europe Cup. Αποφοίτησε από το Τζορτζ Μέισον το 2012.

https://www.youtube.com/watch?v=VXLM_slfUYs

Ο Ηλίας Ζούρος εξέτασε σοβαρά την περίπτωσή του και εισηγήθηκε στους διοικούντες το συγκρότημα των δυτικών προαστίων την απόκτησή του. Η επιθυμία του κατά πώς φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα, καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Πλέον, το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του παίκτη στο Περιστέρι είναι η υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

https://www.youtube.com/watch?v=pkjOLRvT_CI

Πέρυσι σε έντεκα ματς στο λιθουανικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 10,7π., 5,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 22.4’ και σε δεκαεννέα παιχνίδια στη Γερμανία 7,8π., 4,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 17.2’.

https://www.youtube.com/watch?v=e4JV9UQCv2w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ