26.4 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Έκλεισε Μολφέτα θέλει Δημακόπουλο ο Απόλλωνας

Ο Νίκος Βουρνάς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Απόλλωνα, έθεσε ως στόχο η ομάδας της Πάτρας να στελεχωθεί με αθλητές που θα προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Μολφέτας, ο οποίος μετά από απουσία τριών ετών επιστέφει στην ομάδα την οποία ανδρώθηκε ώστε να την βοηθήσει στο νέο και δύσκολο της ξεκίνημα. Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ μετά από δυο χρόνια στον Δούκα και πέρυσι στην Basket League με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε μόλις σε 7 παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «μελανόλευκων».

Ο δεύτερος στόχος αποτελεί ο Πατρινός 24χρονος σέντερ, Ιωάννης Δημακόπουλος, ο οποίος αναζητεί και αυτός μια καινούργια αρχή, θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά την περσινή του αγωνιστική περιπέτεια. Ο Δημακόπουλος άρχισε την πορεία του στις ακαδημίες του Έσπερου Πατρών, για να συνεχίσει σε αυτές του Παναθηναϊκού, πριν αποχωρήσει για τις Η.Π.Α και το Καλιφόρνια - Ιρβάιν. Επιστρέφοντας από τις Η.Π.Α συμφώνησε με την Παρτιζάν, με την οποία δεν αγωνίστηκε, για να μεταβεί στον Κολοσσό Ρόδου όπου είχε 2 παρουσίες και άλλες 2 στον Πανιώνιο. Την σεζόν την ολοκλήρωσε στην Ισπανία και στην δεύτερη ομάδα της Μπασκόνια. Πλέον, εκτός από τον Απόλλωνα και άλλες ομάδες διεκδικούν τον ταλαντούχο σέντερ, ο οποίος διαθέτει όλα τα στοιχεία να διακριθεί.

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ