22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Έκλεισε» Μέλλιο ανανέωσε με Κουκουλίδη ο Απόλλωνας Καλαμαριάς

Μια προσθήκη και μια ανανέωση ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενέταξε στο δυναμικό του τον Θωμά Μέλλιο. Παράλληλα ανανέωσε και την συνεργασία του με τον αρχηγό της, Θεόδωρο Κουκουλίδη.

Ο νεοφερμένος είναι 22 ετών έχει ύψος 1.94 και ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στο εφηβικό  του Άρη, συνέχισε στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά και έπειτα στον Αστέρα Σίνδου. Την αγωνιστική περίοδο που πέρασε αγωνίσθηκε στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου. Όσον αφορά τον Θεόδωρο Κουκουλίδη είναι γέννημα θρέμμα Καλαμαριάς. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε μακριά από την ενεργό δράση, όμως την φετινή σεζόν αναμένεται να επιτρέψει και να βοηθήσει και αγωνιστικά τους «ροσονέρι».

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοίνωσε την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Θωμά Μέλλιο. Ο 22χρονος παίκτης, που έχει ύψος 1.94,ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στο εφηβικό  του Άρη, συνέχισε στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά και έπειτα στον Αστέρα Σίνδου. Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίσθηκε στον Μέγα Αλέξανδρο.

Ανανέωσε ο αρχηγός Θεόδωρος Κουκουλίδης

Τέλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή-πραγματική σημαία του συλλόγου, του αρχηγού Θεόδωρου Κουκουλίδη (25-02-1993). Ο Θόδωρος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες το 1999 και έκτοτε υπηρετεί τον σύλλογο περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομών και φυσικά του τμήματος ανδρών στον οποίο και είναι αρχηγός.

Ο Θόδωρος Κουκουλίδης δήλωσε: ‘’Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που παρά την πολύμηνη αποχή μου από τα παρκέ οι τελευταίες θετικές ενδείξεις μου επιτρέπουν να επιστρέψω στο άθλημα και τον σύλλογο που επί χρόνια υπηρετώ. Έχω την πεποίθηση πως θα βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο έως την έναρξη της προετοιμασίας και με την προπονητική ομάδα κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο σύλλογος έχοντας σαφές αγωνιστικό πλάνο επιδιώκει την επανεκκίνηση και είναι τιμή και ευχαρίστησή μου να είμαι μέλος αυτής’’».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ