28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκλεισε Καλεμτζάκη ο Άρης

Στον Άρη Θήβας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέλιος Καλεμτζάκης, με την ομάδα να κινείται ταχύτατα και να συμφωνεί με τον Έλληνα γκαρντ, προσθέτοντας μία ποιοτική λύση στην περιφέρεια της.

Ο Άρης Θήβας φαίνεται πως έρχεται... για να μείνει στη Γ' Εθνική και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που πραγματοποιεί, ώστε να ενισχύσει ουσιωδώς το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Οι Θηβαίοι κατάφεραν, μάλιστα, να φέρουν στις τάξεις τους έναν παίκτη με ολίγες παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες και με δυνατότητα να ανεβάσει επίπεδο το δυναμικό τους, αποκτώντας τον Στέλιο Καλεμτζάκη.

Ο έμπειρος γκαρντ, που την περασμένη χρονιά βρισκόταν στην Ακράτα, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 5ης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ως σπουδαιότερης της ιστορίας της έως τώρα, συμφώνησε με τον Άρη και αποτελεί ήδη μία δυνατή προσθήκη. Ο ίδιος, είχε πανηγυρίσει προ διετίας την άνοδο στη Β' Εθνική με τον Ερμή Αγιάς, ενώ πριν από την Ακράτα έπαιζε στον Ίκαρο Καλλιθέας, που ήταν άλλος ένας σταθμός της «πλούσιας» καριέρας του στις εθνικές κατηγορίες, με το γεγονός αυτό και την ικανότητά του στο σκοράρισμα να τον φέρνουν στη Θήβα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ