16.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έκανε το χρέος του ο Παναθηναϊκός με τον Άρη (pics)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του. Παρουσιάστηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, αντιμετώπισε και νίκησε τον Άρη 84-62 για την 21η αγωνιστική της stoiximan.gr Basket League.

Οι «πράσινοι» πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, έφτασεαν στο 24-16 (8’45’’), ο Νίκος Παππάς οδήγησε στο +17 (37-20, 13’) και ο Ντίνος Μήτογλου στο +27 (69-42, 30’) σε έναν αγώνα στον οποίο ο Τσάβι Πασκουάλ για μία ακόμη φορά έκανε αυτό που επιβάλλει μια «μακρά» αγωνιστική περίοδο: Έδωσε χρόνο σε όλους, άφησε κάποιους να παίξουν λίγο παραπάνω και κάποιους άλλους να ξεκουραστούν λίγο παραπάνω, αντί να εξαντλήσει τους βασικούς του. Στο 33’ σήκωσε και τον 19χρονο Γιώργο Καλαϊτζάκη με το σκορ να βρίσκεται στο 74-49 με τον αγώνα να κλείνει με το τελικό 84-62.

ΚΑΙ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΧΑΜΕ: Το διέπραξε ο Ντίνος Μήτογλου και το καταχάρηκε όο το γήπεδο. Ο  Έλληνα ψηλός στο τέλος της τρίτης περιόδου πέταξε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου σχεδόν και αυτή του έκανε το χατήρι και έγραψε το 69-42.

ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΙΠΛΑ: Κάποια στιγμή έγινε κι αυτό. Τα δίδυμα.... Καλαϊτζάκια πάτησαν παρκέ, δυστυχώς ταυτόχρονα μόνο στην προθέρμανση. Ο Γιώργος για τον Παναθηναϊκό και ο Παναγιώτης για τον Άρη, τα δύο δίδυμα που είδαμε να παίζουν το ένα δίπλα στον άλλον στην Εθνική Εφήβων.

Η ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ: Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν αυτός που εισέπραξη το πιο θερμό χειροκρότημα της εξέδρας. Ο γκαρντ επέστρεψε στον Άρη μετά από μια τριετία στον Παναθηναϊκό και οι φίλαθλοι του έδειξαν με τον τρόπο τους την εκτίμησή τους. Ακόμη κι όταν σκόραρε ενάντι στην ομάδα τους!

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΚΤΟΣ: Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν έχει ξεπεράσει 100% τις ενοχλήσεις στον ώμο του και ο Τσάβι Πασκουάλ προτίμησε να τον κρατήσει και πάλι εκτός. Δίπλα του και εκτός ομαδας βρέθηκαν ο Μάικ Τζέιμς, ο Άντριαν Πέιν και ο Ματ Λοτζέσκι.

Διαιτητές: Παναγιώτου, Μπίκας, Φακίτσας

Δεκάλεπτα: 27-18, 41-30, 69-42, 84-62

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ