24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκανε… θραύση στα social media το Παγκόσμιο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών γράφτηκε στην ιστορία ως η γυναικεία διοργάνωση με τη μεγαλύτερη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα. Θα ήταν ωστόσο ψέμα να έλεγε κανείς πως και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών πήγαν πίσω. Ο δεύτερος γύρος των προκριματικών έκλεψε τις εντυπώσεις με τα γεμάτα γήπεδα, τα δυνατά παιχνίδια και τις 6 πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο της Κίνας, ανάμεσα τους φυσικά και η Ελλάδα.

Η ανταπόκριση του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν εμφανής για μία ακόμη φορά. Η συγκεκριμένη φάση των προκριματικών κατέγραψε αριθμούς ανήκουστους, της τάξεως των 2,4 δισεκατομμυρίων αντιδράσεων σε όλα τα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ το Σεπτέμβρη, τα social media της διοργάνωσης αύξησαν τους ακολούθους τους κατά 1 εκατομμύριο! 

Το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε στα επόμενα παράθυρα είναι ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της απήχησης που έχουν στον κόσμο τα προκριματικά, ενώ οι παραπάνω αριθμοί είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι πρόκειται να συμβεί το καλοκαίρι του 2019 στον κυβερνοχώρο. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ