16.8 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Έδωσε έξι υποψήφιους… και όχι την ομάδα του ο ΛεΜπρόν!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βλέπει αρκετές ομάδες υποψήφιες να πάρουν τον τίτλο στο ΝΒΑ, αλλά μέσα σε αυτές δεν... κατονόμασε τους Λέικερς, παρότι ευθέως ερωτήθη αν θεωρεί την ίδια του την ομάδα ικανή να πάρει το δαχτυλίδι.

Μπορεί να μιλάει για πρωτάθλημα και να τον θεωρεί ως μοναδικό του στόχο, αλλά ξέρει να... πατά στα πόδια του. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς γνωρίζει, ότι μια τέτοια αποστολή με το νεανικό σύνολο των Λος Άντζελες Λέικερς και χωρίς δεύτερο «αστέρα» του δικού του βεληνεκούς, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και, τουλάχιστον για φέτος, οι «Λιμνάνθρωποι» πρέπει να υπολογίζονται - το πολύ - ως ένα μεγάλο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» ερωτήθη για το αν θεωρεί τους Λέικερς, την ομάδα του δηλαδή, υποψήφιους πρωταθλητές, σε συνέντευξη που παρέδωσε στο BeIn Sports στο Παρίσι, αλλά φρόντισε να... αποφύγει πλαγίως να πει το «ναι». Αντί αυτών, ανέφερε έξι άλλες ομάδες. «Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, αλλά πρωταθλητές μόνο οι Ουόριορς. Είναι η ομάδα, που όλοι προσπαθούν να σταματήσουν, αλλά έχεις επίσης τους Ρόκετς. Υπάρχουν οι Θάντερ με τους Σέλτικς, τους Σίξερς, τους Ράπτορς, πολλοί υποψήφιοι, αλλά όλοι ξέρουν πως ο τίτλος περνά μέσα από το Γκόλντεν Στέιτ», είπε ο Τζέιμς, μη θεωρώντας προς το παρόν την ομάδα του ικανή να ανταγωνιστεί τους έξι προαναφερθέντες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ