17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έδωσαν τα χέρια Μπέσσας και ΚΑΟΔ

Στη δεύτερη μεταγραφή του προχώρησε ο η διοίκηση του ΚΑΟΔ, ο οποίος ενίσχυσε τον κορμό του με τον Δραμινό, Δημήτρη Μπέσσα.

Ο Δημήτρης Μπέσσας ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στην ηλικία των 7 ετών στους Τιτάνες Δράμας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ, για 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, συμμετέχοντας στην κατάκτηση της ανόδου στην Α2 κατηγορία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Πρωτέα Γρεβενών στη Β’ Εθνική. Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός από τους Βασίλη Μασάδη και Δημήτρη Μπέσσα η ομάδα προχωρά στο πλάνο των ανανεώσεων συνεργασίας με τους αθλητές που πρωταγωνίστησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στόχος διοίκησης και προπονητή είναι μέσα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο που θα φέρει τον ΚΑΟΔ πρωταγωνιστή στη νέα κατηγορία και κάτοχο θέσης ανόδου στο φινάλε.

Ο Δημήτρης Μπέσσας μίλησε στην εφημερίδα «Εργασία… συν» για την μεταγραφή του στον ΚΑΟΔ: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή μου στην ομάδα της πόλης μου, τον ΚΑΟΔ, καθώς και για το ότι θα αγωνιστώ ξανά με συμπαίκτες μου από τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά, είμαι χαρούμενος και γιατί θα βρίσκομαι δίπλα στα μέλη της διοίκησης που τα γνωρίζω και με στηρίζουν από πολύ μικρή ηλικία. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία αποτελεί για μένα μεγάλη πρόκληση και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να τον πετύχουμε».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΚΑΟΔ κ. Σάββας Γρηγοριάδης καλωσόρισε στην ομάδα τον Δημήτρη Μπέσσα και δήλωσε στην εφημερίδα «Εργασία… συν»: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος να φέρουμε το καλύτερο υλικό που έχει περάσει από τη Δράμα. Στόχος μας να συγκεντρώσουμε τους Δραμινούς μπασκετμπολίστες και με προσθήκη 2-3 ακόμη παικτών από άλλους Νομούς να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε “καταδικασμένοι” να βγούμε πρωταθλητές και να αλλάξουμε κατηγορία. Ο ΚΑΟΔ πρέπει να πάει στη θέση που του αξίζει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ