23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έδεσε» Ουίλμπεκιν η Μακάμπι

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια ο Σκότι Ουίλμπεκιν, καθώς προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2023.

Ο 26άχρονος γκαρντ, που βρίσκεται στην «ομάδα του λαού» από το 2018, είχε υπογράψει αρχικά μέχρι το 2021. Εν τέλει, ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια, με τον ίδιο να μη κρύβει την ικανοποίησή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτή τη φανέλα για τρία χρόνια επιπλέον. Είμαι "πεινασμένος" για επιτυχίες και τίτλους με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον προπονητή και τους φιλάθλους».

Φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη εμφανίστηκε και ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Η παραμονή του Σκότι στην οικογένεια ήταν μία από τις προτεραιότητες του συλλόγου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσει να είναι ο κορυφαίος παίκτες στο ρόστερ μας και οι ικανότητές του θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός για τον Αμερικανό με τουρκικό διαβατήριο, ο οποίος μετράει φέτος κατά μέσο όρο 16,3π. και 3,5 ασίστ στην Ευρωλίγκα και 14π. και 5,2 ασίστ στο ισραηλινό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ