25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» της νέας φανέλας του Ολυμπιακού

Πριν λίγη ώρα ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις τρεις εμφανίσεις που θα φοράει η «ερυθρόλευκη» ομάδα για την επόμενη σεζόν σε συνεργασία με την bwin. H μία είναι η κλασσική ερυθρόλευκη, η δεύτερη λευκή ενώ η έκπληξη έγινε στην τρίτη με το χρώμα της φανέλας να είναι μπλε.

Η νέα σεζόν είναι προ των... πυλών και ο Ολυμπιακός φανέρωσε τις εμφανίσεις που θα φοράει η ομάδα στις υποχρεώσεις της στη Euroleague. Oι τρεις... εκλεκτοί παίκτες που έκαναν τα αποκαλυπτήρια ήταν ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Μπράντον Πολ.

O προπονητής των "ερυθρόλευκων", Ντέιβιντ Μπλατ, τόνισε: "Αρχικά ευχαριστούμε όλους όσους είναι εδώ. Ως κόουτς είναι σπουδαίο να έχεις ποιότητα και εμπειρία. Παίκτες από Ευρώπη και ΝΒΑ ήρθαν στην ομάδα μας. Το πιο σημαντικό είναι η αφοσίωση στην τελειότητα σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα θα έρθουν". Όταν ρωτήθηκε για την τρίτη εμφάνιση που είναι μπλε έδειξε προς την κατεύθυνση του Σπανούλη: "Η αλλαγή είναι καλή. Ο Βασίλης θα απαντήσει καλύτερα".

O Bασίλης Σπανούλης τόνισε μιλώντας για τη νέα σεζόν: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και ιδιαίτερα την Bwin. Eύχομαι η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλή για εμάς. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε της ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ