23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έβγαλε καλεντάρι το Eurocup και… θέση για ελληνική ομάδα

Συνάντηση στο Βερολίνο είχαν τα μέλη του Eurocup, τα οποία συζήτησαν πληθώρα σημαντικών ζητημάτων και ένα εξ αυτών αφορά τις ομάδες, που θα συμμετάσχουν σε αυτό τη σεζόν 2019-2020, συμπεριλαμβάνοντας θέση και για μια ελληνική ομάδα.

Το Eurocup θέλει ελληνική ομάδα και αυτό δεν κρύβεται. Η διοργάνωση, η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει να ασκεί πίεση σε συλλόγους της χώρας μας, που φαίνεται πως θα επιδιώξουν την ευρωπαϊκή έξοδο, έδειξε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της στην πρόσφατη συνάντηση των μελών της στο Βερολίνο, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού μεταξύ Άλμπα και Μάλαγα.

Ανάμεσα στις ομάδες, που υπολογίζουν να συμπεριλάβουν με βαθμολογικά κριτήρια, έχουν προσθέσει και θέση για μια ελληνική. Όσες, βέβαια, διεκδικούν τη θέση τους στον χάρτη της Γηραιάς Ηπείρου, αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως προτιμούν το πλάνο του ανανεωμένου BCL για την ώρα.

Στην ίδια συνάντηση, ανακοινώθηκε πως υπήρξε μια αύξηση της τάξης του 2.5% στην προσέλευση θεατών στα γήπεδα, όπως και στα ψηφιακά μέσα του Eurocup, με τη διοργάνωση να προβάλλεται σε 134 χώρες. Παράλληλα, ανακοινώθηκε το καλεντάρι της σεζόν 2019-2020, με το Eurocup να αρχίζει στις 2 Οκτωβρίου 2019 και να τελειώνει στις 27 Απριλίου 2020.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ