27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Άνετα οι Ουόριορς, αποχώρησε ο Ντουράντ (vid)

Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά της Δύσης βρίσκονται πλέον οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς επιβλήθηκαν των Σαν Αντόνιο Σπερς με 110-97 και στο «AT&T Center».

Ο Κέβιν Ντουράντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 26π., έχοντας επίσης εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο αστράγαλο κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου. «Είμαι καλά, δεν ήταν τίποτα», ανέφερε ο 29χρονος φόργουορντ μετά το τέλος του αγώνα, με το ιατρικό επιτελείο των «πολεμιστών» να αναφέρει πως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το επόμενο παιχνίδι, που θα γίνει και πάλι στο Τέξας.

https://www.youtube.com/watch?v=MZ0Ua-3LWX4

Χτύπησε στον αστράγαλο και ο Σον Λίβινγκστον (16π., τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο), επίσης όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Κλέι Τόμπσον είχε άλλους 19π., ο Ντρέιμοντ Γκριν 10π., εφτά ασίστ, έξι ριμπάουντ, τέσσερα κοψίματα και δύο κλεψίματα και ο Κουίν Κουκ 12π. Δεν έπαιξε και πάλι ο Στεφ Κάρι.

https://www.youtube.com/watch?v=Ms5qyW38p1U

https://www.youtube.com/watch?v=L4oAG8qG1fM

Ο Λα Μάρκους Όλντριτζ με 18π., 10 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ηγήθηκε των «σπιρουνιών», άλλους 16π. είχε ο Τόνι Πάρκερ, 14π. ο Πάτι Μιλς και 11π. με έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κόψιμο ο Ρούντι Γκέι. Οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 7/33 τρίποντα και, γενικά, χαμηλά ποσοστά ευστοχίας.

https://www.youtube.com/watch?v=VTJIfILBcIc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ