20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Άμυνα σε πρώτο πλάνο και νίκη για την Χίμκι (pics)

Η Χίμκι όχι σε ένα, αλλά σε δύο δεκάλετα, άφησε την Ζαντάρ σε μονοψήφιο αριθμό πόντων και έφτασε στη νίκη με 72-58 επί της οικοδέσποινας.

  

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέτρεψαν στην κροατική ομάδα εννέα πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο και μόλις έξι στο τρίτο, φτάνοντας έτσι στην επικράτηση.Τζέιμς Άντερσον και Στέφαν Μάρκοβιτς να σημειώνουν 16 και 15 πόντους αντίστοιχα με τον Εγκόρ Βιάλτσεφ να ακολουθεί με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Χίμκι που έκανε 14 κλεψίματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μπαρτζώκας άφησε εκτός τους Τοντόροβιτς, Χάνεϊκατ και Τόμας, ενώ περιμένει την ενσωμάτωση των Αλεξέι Σβεντ και Τόμας Ρόμπινσον με την επιστροφή στην Ρωσία.

Δεκάλεπτα: 17-18, 9-17, 6-18, 26-19

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ο Έλληνας κόουτς, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Δώσαμε τρεις αγώνες, σε τρεις μέρες, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για να κάνουμε ένα τεστ στους ίδιους μας τους εαυτούς. Τα παιχνίδια μας βοήθησαν να δούμε πού βρισκόμαστε και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Στη διάρκεια του τουρνουά χάσαμε αρκετούς παίκτες, αλλά με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα είμαστε όλοι έτοιμοι".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ