24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλλο ντεφορμάρισμα, άλλο αδιαφορία

Ο Κρις Σίνγκλετον έδωσε τη δική του παράσταση στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κύμης.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έπαιξε όσο χρειαζόταν ούτως ώστε να φύγει με το «διπλό» από την Εύβοια και να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στην Stoiximan.gr Basket League. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητα ανάμεσα στους «πράσινους» και στους αντιπάλους τους δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα.

Το πρόσωπο του αγώνα όμως ήταν ο Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ φάνηκε στο ξεκίνημα της χρονιάς ότι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και στα συνηθισμένα αγωνιστικά του στάνταρ.

Η αστοχία του ακόμα κι από τη γραμμή των βολών δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι περισσότεροι θυμήθηκαν το... σίριαλ του καλοκαιριού όταν και φερόταν να επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα, εξαιτίας των capital control κι ενώ διάφορες ομάδες χτύπησαν την πόρτα του «τριφυλλιού» προσφέροντας χρήματα προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Κυκλοφόρησε η φήμη περί αδιαφορίας του 28χρονου άσου. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ο Σίνγκλετον για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσε τις διακοπές του. Τις προηγούμενες σεζόν όταν τελείωνε τις υποχρεώσεις του μεταπηδούσε στην Κίνα ούτως ώστε να βγάζει έξτρα χρήματα.

Φέτος όμως πήρε την απόφαση να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. Όπως είναι απόλυτα λογικό βγήκε εκτός ρυθμού. Άλλωστε αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους μπασκετμπολίστες οι οποίοι χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν τα... πατήματά τους. Ο Σίνγκλετον λοιπόν με τους 35 πόντους σε 23 λεπτά δείχνει σιγά-σιγά να ανεβάζει στροφές.

Παράλληλα στην άμυνα δεν έπαψε ποτέ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων μπλοκέρ της Ευρωλίγκας... Το βέβαιο είναι πως όσοι έχουν παρακολουθήσει προσεκτικά τον Αμερικανό δεν κρίνουν τη... διάθεσή του από το στιλ με το οποίο αγωνίζεται. Πάντοτε μοιάζει να παίζει νωχελικά, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι μεταξύ των κορυφαίων στη θέση του σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θέμα λοιπόν αδιαφορίας δεν τέθηκε ποτέ, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Σίνγκλετον ξεκίνησε τη χρονιά ντεφορμέ και πλέον θέλει να γυρίσει τον διακόπτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ