20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Άγρια γιούχα στη Βίρτους! (pic)

Παραμονές του φάιναλ φορ του Basketball Champions League, όπου η Βίρτους Μπολόνια θα διεκδικήσει μετά από πολλά χρόνια έναν ευρωπαϊκό τίτλο, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό. Η εντός έδρας ήττα την Κυριακή από το Μπρίντιζι με 77-61 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε έξω φρενών τους οπαδούς, που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα μετά από μια τρίτη συνεχόμενη ήττα να βρίσκεται δύο νίκες πίσω από την όγδοη θέση και να κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός πλέι οφ.

Οι αποδοκιμασίες προς όλους ήταν άγριες αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, ενώ ο κεντρικός σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της Βίρτους έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook: "Αξίζουμε περισσότερα, ντροπή σας"!

Ο κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο αρχηγός Πιέτρο Αραντόρι είχαν συνάντηση έξω από τα αποδυτήρια με αντιπροσωπεία των οπαδών σε μια προσπάθεια να τους καλμάρουν, ενώ ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Λυπάμαι για τις αποδοκιμασίες, αλλά τις αξίζουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη αυτής της ήττας, γιατί θέλω να την αναλάβω. Αυτή τη στιγμή είμαστε αυτοί που είμαστε. Μας αξίζουν οι αποδοκιμασίες και τις μετάφρασα στα αγγλικά, γιατί είναι σωστό να τις καταλάβουν και όσοι μιλούν αγγλικά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ