20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεληγεώργης: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα»

Η ΧΑΝΘ συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο Βορρά της Β' Εθνικής με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας και ο Απόλλωνας Δεληγεώργης, ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της νίκης, μιλάει για την προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, την αγωνιστική της ταυτότητα αλλά και την δική του παρουσία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαστε καλή παρέα στην ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα, έχουμε δέσει όλα τα παιδιά. Υπάρχει καλή χημεία και ξεκάθαροι ρόλοι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα. Σε ότι αφορά την αγωνιστική μας ταυτότητα, αυτό που κυρίως εστιάζουμε είναι η ένταση που πρέπει να έχει η προσπάθεια μας στην άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε. Ο κόουτς Ζαφειρούδης μάς δίνει αρκετή ελευθερία στις επιθέσεις, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε πλεονεκτήματα μας και μέχρι στιγμής αυτό μας βγαίνει. Αν δείτε η ομάδα έχει αρκετούς κάθε φορά πρωταγωνιστές κι αυτό είναι καλό. Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά ότι η χρονιά είναι στο ξεκίνημα, κάναμε κάποιες καλές νίκες όμως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί.

Δεν βάζουμε στόχους, πάμε βήμα βήμα. Ξεκινώντας λέγαμε πως ένας βασικός στόχος πρέπει να είναι η παραμονή όμως προσωπικά γρήγορα κατάλαβα πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει και περισσότερα. Δεν ξεχνάμε πως η κατηγορία είναι δύσκολη  κι ότι μας περιμένουν απαιτητικά ακόμη παιχνίδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ