16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τζάμπολ στο 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament (vid)

Μια εξαιρετική προσπάθεια πραγματοποιούν για 8η στη σειρά σεζόν όσοι αγαπούν το μπάσκετ στην Κάρυστο, με τον 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament να κάνει τζάμπολ σήμερα (Παρασκευή 4/8 στις 17:15).

Διαβάστε αναλυτικά από το «in-karystos.gr» το δελτίο τύπου της διοργάνωσης:

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο 3Χ3 in-karystos basket tournament
Κλήρωση 17:00 Παρασκευή 4 Αυγούστου και εκκίνηση αγώνων στις 17:15
Μέγας Χορηγός

Για όγδοη χρονιά διοργανώνουμε το 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από τις 4-6 Αυγούστου(Παρασκευή Σάββατο Κυριακή) στο κλειστό γυμναστήριο Π. Μώρος.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό. Οι αγώνες Παρασκευής και Σαββάτου θα διεξαχθούν απόγευμα αλλά οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή πρωινές ώρες 10:00 - 14:00, έτσι θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα νωρίς και να έχουν την δυνατότητα επιστροφής, όσοι από τους συμμετέχοντες έχουν έρθει από μακριά. Ένας ακόμη λόγος είναι μία νέα έκπληξη που επιφυλάσσουμε για το τέλος του τουρνουά. Φυσικά οι τελικοί της Κυριακής θα σφυριχτούν από επίσημους διαιτητές της ομοσπονδίας. Κύπελλα, μετάλλια, βραβεία είναι καθιερωμένα.

Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν με φωτογραφίες και video τα οποία θα παρέχονται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο μετά το τέλος του τουρνουά.

Το 3Χ3 in-karystos basketball tournament αυτής της χρονιάς είναι προάγγελος υψηλότερων στόχων και απαιτήσεων. Παρουσιάζοντας ένα νέο τουρνουά τόσο από θέμα οργάνωσης όσο και από θέμα επιβράβευσης, ευελπιστούμε, όχι στην καθιέρωση ή οποία διανεύει επιτυχώς την όγδοη χρονιά, αλλά σε μεγαλύτερη ακόμα διοργάνωση με δυνατότερα ονόματα  και βραβεία. Φέτος θα μας κάνει την τιμή να παρευρεθεί στο τουρνουά αλλά και στις απονομές ο επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας της Νέας Ερυθραίας κ. Χουχουλής Δημήτρης με 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ αγωνίζεται στην Β' Εθνική κατηγορία κατακτώντας την τρέχουσα περίοδο την 4η θέση με ρεκόρ 20 νίκες και 10 ήττες.
Λίγα λόγια για τον Coach Δημήτρη Χουχουλή
Το όνομα και μόνο προδίδει την καταγωγή από την περιοχή μας και συγκεκριμένα από το Παραδείσι Ευβοίας. Αθλητής του Α.Ο Παραδείσου Αμαρουσίου το 1980 και μετά στην Ε.Φ.Ο.Α (Ένωση Φιλάθλων Ολυμπιακής Αεροπορίας) μέχρι το 1990, κλείνοντας τελικά την αθλητική του καριέρα στον Α.Σ.Ε Δούκα την σεζόν 1991-1992.
Παράλληλα εξασκούσε και την προπονητική στον Α.Ο Παραδείσου και στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, με αρχή στο Αντρικό τμήμα στον Α.Σ.Ε. Δούκα. Έχει διατελέσει προπονητής του Α.Ο Δοινύσου, του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης, του Πανερυθραϊκού Α.Σ.(μέχρι και σήμερα) και τεχνικός διευθυντής της Νίκης Αμαρουσίου Α.Σ.
Είναι μεγάλη μας τιμή η παρουσία του COACH Δημήτρη Χουχουλή στο Φετινό Τουρνουά Μπάσκετ της πόλης μας, το οποίο θα έχει και επιπλέον διαφημιστική προβολή σε αρκετά άλλα μπασκετικά website, βοηθώντας την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.
Σας έχουμε προετοιμάσει και για άλλες εκπλήξεις, μία από τις οποίες είναι ένας ξεχωριστός διαγωνισμός μπασκετικών ικανοτήτων, τον οποίο αναλυτικά θα σας παρουσιάσουμε στο γήπεδο. Ετοιμαστείτε για παιχνίδι ...

Έναρξη αγώνων Παρασκευή 4/6/17 στις 17:00. Όλες οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά νωρίτερα.

Οι κατηγορίες είναι τρεις. 
1. Δημοτικό 
2. Γυμνάσιο - Λύκειο 
3. 18+ 

Για την κατηγορία του Δημοτικού η συμμετοχή είναι δωρεάν . Το κόστος συμμετοχής για τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι 4€ για τον κάθε παίχτη. Η κάθε δήλωση συμμετοχής για να είναι έγκυρη θα πρέπει πρώτα να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά η εντύπως και στη συνέχεια να γίνει η κατάθεση του αντίστοιχου ποσού, είτε μέσο τράπεζας είτε με μετρητά στα γραφεία του in-karystos
Τράπεζα κατάθεσης: Eurobank 0026.0006.46.0200537236

Για δηλώσεις συμμετοχής και κανονισμούς δείτε παρακάτω τους αντίστοιχους συνδέσμους.

Μπορείτε να πάρετε δηλώσεις και από το κατάστημα της εταιρίας inlab design, Θ. Κότσικα 50 Κάρυστος Εύβοια. Τηλ: 2224026466 - 6977220524 μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα 3/8 συμπληρώνοντας την αίτηση ηλεκτρονικά, η εντύπως.
(Θ. Κότσικα 50 απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου)

Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ την έντυπη αίτηση συμμετοχής>>

Μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ την αίτηση ηλεκτρονικά >>

Ένας νέος κανόνας αλλάζει τα δεδομένα στο φετινό 3Χ3. Είναι το σουτ 3 πόντων. Μέχρι σήμερα είχαμε 1 και 2 πόντους που οριοθετούσε η γραμμή του τρίποντου, δηλαδή μέσα από το τρίποντο είναι ένας πόντος, έξω από το τρίποντο είναι 2 πόντοι και αυτό συνεχίζει να ισχύει. Τώρα προσθέτονται 3 τετράγωνα αρκετά πιο μακριά από την γραμμή του τρίποντου όπου όταν ο παίχτης σουτάρει από το σημείο αυτό , αρκεί το ένα του πόδι να πατάει μέσα ή την γραμμή του τετραγώνου , τότε μετράει για τρεις πόντους. Φυσικά εάν του γίνει φάουλ την ώρα του σουτ από το σημείο αυτό αποκτά δικαίωμα 3 βολών. Ο καινούργιος αυτός κανονισμός εφαρμόζεται στο Αμερικάνικο 3 BIG κάνοντας το παιχνίδι πολύ πιο ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος αφού μεγάλες διαφορές μπορούν πιο εύκολα να καλυφθούν. Δείτε το παρακάτω σχέδιο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ