21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Μούρθια ο Λαρεντζάκης!

Στην Ισπανία είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος ξενιτεύεται για πρώτη φορά και το κάνει για λογαριασμό της Μούρθια και για το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη! Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο κύπελλο, πήρε και την απόφαση για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την Μούρθια.

Ο Λαρεντζάκης έλυσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ ένα χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του, χαρίζοντας και χρήματα που του οφείλονταν και θέλοντας να δοκιμάσει κάπου αλλού τις δυνάμεις του. Στο διάστημα που μεσολάβησε το όνομά του ακούστηκε για Ολυμπιακό, κυρίως αυτόν και δευτερευόντως τον Παναθηναϊκό που είχε ήδη γεμίσει το ρόστερ του. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν ευδοκίμησε και πλέον μπήκαν στο τραπέζι οι προτάσεις από το εξωτερικό.

Στην Μούρθια θα ξανασμίξει με τον Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος επίσης αποχώρησε από την ΑΕΚ και υπέγραψε στην ισπανική ομάδα, ενώ κόουτς θα έχει τον Σίτο Αλόνσο. Στην ίδια ομάδα είχε κοουτσάρει παλιότερα και ο Φώτης Κατσικάρης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ