19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Καλαμαριά Δημήτρης και Λέανδρος Βογιατζής

Τα αδέλφια Βογιατζή απέκτησε ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος έκανε δυο σημαντικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Από τη μία αποκτήθηκε ο πολύπειρος γκαρντ, Δημήτρης Βογιατζής, με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ενώ και ο αδελφός του Λέανδρος αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην ίδια κατηγορία με τους Μαχητές, έχοντας ιδιαίτερη έφεση στο τρίποντο. Συγκεκριμένα στην σεζόν που μας άφησε είχε 7,5 πόντους και 56 τρίποντα σε 29 αγώνες.

Αναλυτικά :

«Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Γενικού Αρχηγού, Αντώνη Σαμαρά, του προπονητή, Γιώργου Καραμουσαλίδη καθώς και της διοίκησης του συλλόγου, ο Απόλλων Καλαμαριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τους καλαθοσφαιριστές, Δημήτρη Βογιατζή και Λέανδρο Βογιατζή!

Πρόκειται για δύο πολύ έμπειρους παίκτες με δεδομένη αγωνιστική ποιότητα, την οποία έχουν "φανερώσει" κατά την διάρκεια της μεγάλης μπασκετικής τους πορείας. Να σημειωθεί ότι τα δύο αδέλφια (Δημήτρης και Λέανδρος Βογιατζής) παλαιότερα είχαν συνεργαστεί -σε διαφορετικές περιόδους και πιο συγκεκριμένα με διαφορά ενός χρόνου- με τον τεχνικό, Γιώργο Καραμουσαλίδη στην ομάδα του Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Ο Δημήτρης Βογιατζής (37, 1.94) ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από την Ολυμπιάδα Άνω Πόλης. Συνέχισε σε πολλές ομάδες, όπως η Νίκη Βόλου, το Άργος Ορεστικό, το Στρατώνι, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, η Αναγέννηση Φλόγα, o Aετός Κιλκίς, ο Αργοναύτης Καλαμαριάς, η Λάρισα, ο Διαγόρας Ρόδου, το Πειραματικό ενώ όσον αφορά τις τελευταίες τρεις σεζόν, αγωνίστηκε στον ΚΣ Γέφυρας (2016-17) ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και συνέχισε στον Φαίακα Κέρκυρας (2017-18) και στην ΔΕΚΑ (2018-19).

"Πλούσιο" είναι τo βιογραφικό και του Λέανδρου Βογιατζή (37, 1.90). Ξεκίνησε κι αυτός την μπασκετική του πορεία από την Ολυμπιάδα Άνω Πόλης. Μετέπειτα, πέρασε από πολλούς συλλόγους, όπως ο Α.Ο. Αμπελοκήπων, η Αναγέννηση Φλόγα, η Έδεσσα, η Αρετσού, ο Θερμαϊκός Φλογητών, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, το Ασβεστοχώρι, η Καστοριά, ο Αργοναύτης Καλαμαριάς, ο Α.Ο. Πολυγύρου ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στους Μαχητές Πειραματικoύ Πεύκων, έχοντας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τις σεζόν 2017-18 και 2018-19.

Η "οικογένεια" του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τους Δημήτρη και Λέανδρο Βογιατζή και τους εύχεται κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!»

*Στην παραπάνω φωτογραφία ο Γενικός Αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αντώνης Σαμαράς με τα δύο αδέλφια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ