21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πολλαπλές ανανεώσεις στον Αμύντα, «μάχη» για Τοπάλι

Ο Αμύντας ετοιμάζεται για την νέα του περιπέτεια ξανά στην Α2, διατηρώντας το μεγαλύτερο κομμάτι του κορμού του, που μπορούσε τη δεδομένη στιγμή, με τον Αντριάνο Τοπάλι να αποφασίζει, αν θα αποδεχθεί ένα ανώτερο στοίχημα.

Παίκτες του Αμύντα θα είναι και την νέα χρονιά ο Λεωνίδας Ζούπας, ο Παναγιώτης Κουκουνιάς, ο Θοδωρής Βαρδιάνος, ο Φώτης Καπρής και ο Παναγιώτης Καλδής. Η ομάδα του Υμμητού διατηρεί και τους πέντε στο ρόστερ της, καταφέρνοντας να προσφέρει στον Αλέξη Ζαβό για ακόμη μια σεζόν στην Α2 ένα σημαντικό μέρος του κορμού, που την οδήγησε σε επιτυχίες, την ώρα που και οι νεότεροί της έχουν επίσης ανανεώσει.

Το θέμα, όμως, που «καίει» αυτή τη στιγμή τη διοίκηση, δεν είναι άλλο από τον Αντριάνο Τοπάλι. Μετά από αρκετά χρόνια στον Αμύντα, ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, καθώς υπάρχει και η προοπτική της πρόκλησης σε ανώτερο επίπεδο. Ο Τοπάλι «ζυγίζει» τα δεδομένα και αναμένεται σύντομα να γνωστοποιήσει την απόφασή του, η οποία θα καθορίσει τις μεταγραφικές ανάγκες, μετά την απόσυρση των Σπύρου Διαμαντόπουλου και Χρήστου Μπάρμπα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ