13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μπαρτ.. τα γύρισε και ο Ιωνικός αλλάζει “οπλισμό”

Το... μεθύσι της προχθεσινής φιέστας του Ιωνικού φαίνεται ότι πρότειναν κάποιοι στον Στιβ Μπαρτ Jr να επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί, αλλά τελικά η απόπειρα απλά θα τον στείλει εκτός Ελλάδας και θα φέρει στο προσκήνιο και κατά πάσα πιθανότητα και στην Νίκαια τον Ρόναλντ Σάφτενααρ και όχι μόνο αυτόν...
 
Ο Αμερικανός του Γυμναστικού λίγα 24ωρα μετά την συμφωνία του για να είναι του χρόνου στο ρόστερ των νοεφώτιστων στην Α2 που θα έχουν βάλει πλώρη για άλλη μια άνοδο, παίρνοντας και γενναία προκαταβολή του ηγεμονικού συμβολαίου που του προτάθηκε, άρχισε να κάνει... νερά.
 
Επικαλέστηκε μια πρόταση από... το Ιράν ζητώντας για να μείνει στην Ελλάδα σχεδόν 40% πάνω από την αρχική συμφωνία και αύξηση της προκαταβολής με ποσό που θα έφτανε, η προκαταβολή, ένα καλό συμβόλαιο παίκτης της Stoiximan.Gr Basket League!
 
Ο Βαγγέλης Τσάπας που είχε χειριστεί το θέμα, ούτε να... τινάξει στον αέρα τις ισορροπίες του Ιωνικού σκέφτηκε, ούτε φυσικά και να βάλει στην ομάδα έναν παίκτη που δεν θα το ήθελε πραγματικά και, ευτυχώς για τον Ιωνικό, το έδειξε νωρίς.
 
 Εστειλε... ευχές στον Μπαρτ για το Ιράν, αφού φυσικά πρώτα δει να επιστρέφεται η προκαταβολή και ήδη έκανε δελεαστική κρούση στον Ολλανδό, με την πολύχρονη και άκρως πετυχημένη παρουσία στην Ελλάδα. Ο Σάφτενααρ είναι θετικός στην προοπτική, απλά ζήτησε κάποιες μέρες για να πάρει την οριστική του απόφαση.
 
Κι επειδή άλλη θέση ο ένας, άλλη ο άλλος, ο Ιωνικός αν τελικά θωρακίσει την φροντ λάιν του με τον ένα κοινοτικό που δικαιούται και αφού έχει καπαρώσει και τον Γιάννη Σαχπατζίδη, βρήκε και τον στόχο στην περιφέρεια, όπου ήδη είναι δεδομένη η προσθήκη του Νίκου Λιακόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παίκτη από ομάδα της Stoiximan.Gr Basket League, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του και από τους κορυφαίους σκόρερ της, ο οποίος όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία και ανακοινωθεί, θα προκαλέσει αίσθηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ