21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Νυστέρι» για Τιλί

Σοκ στον Ολυμπιακό, καθώς ο τραυματισμός του Κιμ Τιλί στα Δύο Αοράκια αποδείχθηκε σοβαρός και θα τον αναγκάσει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 29χρονος φόργουορντ, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για την εντός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Μπασκόνια για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τα αποτελέσματά της δεν ήταν ευχάριστα. Συγκεκριμένα, αποδείχθηκε πως έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του, κάτι που για την αντιμέτωπή του χρειάζεται «νυστέρι». Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χάνει, πλέον, για σημαντικό διάστημα μια πολύτιμη μονάδα του καθώς η επιστροφή του Γάλλου στα παρκέ μπορεί να φθάσει ακόμα και τους τέσσερις μήνες.

Η ενημέρωση της πειραϊκή ΚΑΕ αναφέρει: «Ο Κιμ Τιλί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η οποία ανέδειξε απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του. Ο Γάλλος φόργουορντ θα υποβληθεί σε χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ