22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με Τρίτωνα στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός

Το πρωτόγνωρο ταξίδι του Ολυμπιακού στην Α2 θα αρχίσει φέτος στις 5 Οκτωβρίου, ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει επίσης σημαντική ιστορία πίσω της και δεν έχει παίξει ποτέ άλλοτε σε αυτή την κατηγορία. Τον Τρίτωνα Σεπολίων, ο οποίος ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην Α2 αποδεχόμενος την πρόσκληση που έλαβε από την ΕΟΚ μετά τις ανακατατάξεις που υπήρξαν στις ομάδες της Α2 και της Β' Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Τρίτωνα στην πρεμιέρα και στη συνέχεια θα πάει στο Μεσολόγγι για να παίξει με τον Χαρίλαο Τρικούπη του Ντίνου Καλαμπάκου, πριν έρθει ξανά στον Πειραιά για να παίξει με τον Ιπποκράτη Κω και να ακολουθήσει η συνέχεια.

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος δεν παρέστη εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, επομένως δεν γνωρίζουμε επισήμως λεπτομέρειες για την ομάδα που θα κατεβάσει στο πρωτάθλημα. Μένουμε, λοιπόν, στην ανακοίνωση την οποία είχε εκδώσει η ΚΑΕ όταν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, με την οποία ανέφερε ότι η ομάδα θα παίξει στην Α2 με άλλο σήμα, με άλλο όνομα και σε άλλο γήπεδο (μάλλον σε βοηθητικό του ΣΕΦ). Και σε πληροφορίες που αναφέρουν ότι προπονητές θα είναι οι Νίκος Μπάρλος και Δημήτρης Τσαλδάρης, οι οποίοι έχουν την ευθύνη των ακαδημιών, και παίκτες ορισμένοι νεαροί όπως οι Ποκουσέφσκι, Αρσενόπουλος, Ζευγάρας, Κολοβέρος κλπ.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Α2 με 6 βαθμούς λιγότερους, που του αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο της τιμωρίας του για το ότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στα πλέι οφ της Basket League.

Το πλήρες πρόγραμμα της Α2: 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ