22.4 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λαρεντζάκης vs Διαγόρα: Μια οικογενειακή υπόθεση

Για την ΑΕΚ ο σημερινός αγώνας με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω (19:00) είναι απλώς ο πρώτος της για το Κύπελλο Ελλάδας φέτος. Για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όμως, είναι κάτι παραπάνω. Είναι ένας αγώνας κόντρα στην οικογένειά του κατά κάποιον τρόπο!

Είναι γνωστό πως ο 25χρονος γκαρντ είναι Αιγαλεώτης. Είναι επίσης γνωστό-μια ματιά στο βιογραφικό του στη wikipedia αρκεί-πως στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιξε στην Άμιλλα Περιστερίου και μετά και στο Αιγάλεω. Εκείνο που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι πως έχει φορέσει και τη φανέλα του Διαγόρα Δρυοπιδέων. Και μάλιστα... στα μουλωχτά!

Τω καιρώ εκείνω, μιλάμε για τα τέλη της δεκαετίας του 2000, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων μετείχε στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑ, δηλαδή της τελευταίας κατηγορίας των αθηναϊκών πρωταθλημάτων. Ο πατέρας του Γιαννούλη ήταν προπονητής και παράλληλα διοικητικό στέλεχος της ομάδας, η οποία ήταν γεμάτη από συγγενείς του Λαρεντζάκη! Θείοι, ξαδέρφια κλπ. Οικογενειακή υπόθεση, δηλαδή.

Ο Γιαννούλης είχε δελτίο και αγωνιζόταν τότε στην Άμιλλα Περιστερίου, όμως, επειδή οι αγώνες της γίνονταν σε διαφορετικές ημέρες από αυτούς του Διαγόρα, ο πατέρας του τον έβαζε καμιά φορά να παίζει και με τους Δρυοπιδείς για να βοηθά! Έτσι κι αλλιώς, γεμάτη Λαρεντζάκηδες ήταν η ομάδα...

Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή που ο Διαγόρας Δρυοπιδέων από τη Δ' ΕΣΚΑ έφτασε να παίζει στη Β' Εθνική, ο δε Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι πια παίκτης της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας. Θα βρεθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία, μόνο που ο Γιαννούλης δεν μπορεί πια να βοηθήσει, έστω και κρυφά, τον Διαγόρα. Τώρα πρέπει να τον νικήσει. Είναι βέβαιο, όμως, ότι το παιχνίδι θα έχει ιδιαίτερη σημασία γι' αυτόν. Και για τον Διαγόρα, φυσικά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ