14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κράτησαν Μητσάκη και Μαυρίδη τα Πεύκα, παρελθόν ο Δήμας

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στον πάγκο των Μαχητών, η ομάδα των Πευκών προχώρησε και στην ανανέωση δυο βασικών πυλώνων της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Έτσι, στο Πειραματικό θα συνεχίσουν οι δυο πρώτοι σκόρερ της, με τους Αλέξη Μαυρίδη και Γιάννη Μητσάκη, να ανανεώνουν την συνεργασία τους. Ο 39χρονος φόργουορντ, Μαυρίδης, ολοκλήρωσε τη χρονιά με 11,8 πόντους και 32 τρίποντα σε 30 συμμετοχές, ενώ ο 38χρονος γκαρντ, Μητσάκης, είχε 11,6 πόντους και 57 εύστοχα τρίποντα σε 30 αγώνες.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Τάσος Δήμας, ο οποίος μετά από δυο χρονιές αποχαιρετά τα Πεύκα. Ο 31χρονος γκαρντ είχε 8,8 πόντους και 22 τρίποντα σε 28 αγώνες.

Αναλυτικά :

«Μετά από συζητήσεις με τη Διοίκηση για τους στόχους της επόμενης χρονιάς, ο coach Χατζηκυριακίδης πήρε το πράσινο φως για το σχεδιασμό του φετινού ρόστερ. Η διάθεση της ομάδος είναι να πρωταγωνιστήσει δημιουργώντας όμως και ένα κορμό που θα πλαισιώσει την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Στο σχεδιασμό της ομάδος είναι να βρίσκονται 4 έμπειροι παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος αλλά και θα καθοδηγήσουν τους υπόλοιπους παίκτες που θα είναι κατά βάση νεαροί και ταλαντούχοι.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ομάδα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με 2 βασικούς μοχλούς της περσινής πορείας. Οι Γιάννης Μητσάκης και Αλέξης Μαυρίδης θα φοράνε για ακόμα μια χρονιά τη φανέλα των Μαχητών Πειραματικού. Η εμπειρία τους θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να διασφαλιστεί η αγωνιστική συνέπεια της ομάδος καθώς πρόκειται για 2 αθλητές ηγέτες και πάνω από όλα καλούς συμπαίκτες. Τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Στην αντίπερα όχθη , η συνεργασία με τον Αναστάσιο Δήμα δεν θα ανανεωθεί καθώς και οι 2 μεριές ψάχνουν για κάτι διαφορετικό για τη φετινή χρονιά. Ο Τάσος ήταν ένα βασικό μας στέλεχος τα τελευταία 2 χρόνια, αγάπησε πολύ την ομάδα και αγαπήθηκε από όλους μας όχι μόνο για την αγωνιστική του παρουσία αλλά και για την ποιότητα του ως άνθρωπος. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούργιο του ξεκίνημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ