17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η γιορτή της Πάτρας (pics)

Ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο, και πολλά μικρά παιδιά, είναι οι εξέδρες του «Δημήτρης Τόφαλος» στο 22ο All Star Game του ΕΣΑΚΕ.

Η φετινή γιορτή της Stoiximan.gr Basket League ξεκίνησε με μουσική από την μπάντα του Δήμου Πατρέων και συνεχίστηκε με σοκολατοπόλεμο, πριν περάσουμε στο… κυρίως μενού, με τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων και φυσικά τον αγώνα μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων και ξένων παικτών του πρωταθλήματος. Την έναρξη της διοργάνωσης έκανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία βράβευσε τη δημοτική αρχή και τον Κώστα Πελετίδη για τη συμπαράσταση στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Παράλληλα, ευχαρίστησε για τη στήριξη και την παρουσία του τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Ο τελευταίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι σε υψηλό επίπεδο και το δείχνουμε συνέχεια. Αξίζουν καλύτερες συνθήκες στα παιδιά που βρίσκονται στα γήπεδα». Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος.

Παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιανός, ξεχωριστό «χρώμα» δίνουν η ελληνική χορευτική ομάδα «Art of Soul», οι τσιρλίντερ της Ζαλγκίρις Κάουνς, καθώς και οι μασκότ των ομάδων της Stoiximan.gr Basket League. Θεαματικές είναι οι πτήσεις των Dunkin Devils. Πριν από την έναρξη του κυριακάτικου (11/02) προγράμματος του All Star Game συναυλία έδωσαν οι OtherView, «ζεσταίνοντας» τους φιλάθλους.

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ